Televisa presenta: Prijatelji u biznisu

Prijatelji u biznisu

Kada krenete u preduzetništvo sa svojom najboljom prijateljicom, cela stvar može ići jako lako i jednostavno, ali se isto tako može doći do zapleta kao u nekoj meksičkoj telenoveli, na primer, seriji La usurpadora (Zlobnica).

Ni muškarci nisu izuzeti iz ove situacije, samo bi za njih bila prikladnija čileanska serija Machos (Zavodnici).

Kako se može desiti ovakav obrt, da najbolje prijateljice koje zajedno imaju istu viziju, želje, ciljeve, posle određenog vremena u preduzetništvu, postanu ozbiljne suparnice i zlobnice jedna drugoj?

Sve počinje fantastičnom idejom koju imate, pričate kako bi bilo predivno da zajedno nešto počnete, jer obe to volite, vidite sebe u tom poslu, poznajete dosta ljudi kojima to treba, to nešto već radite iz hobija, zaljubljujete se u sliku vas dve kako slavite uspehe…

Vizuelizacija je zaista moćan alat koji trebate koristiti, ali nakon nje sledi akcija!

Kada krenete u sprovođenje ideje u delo, to nije ravan put, već opasan freeclumbing preko sedam mora i sedam gora do prvog malog uspeha.

A na tom putu ćete biti umorne, gladne, žedne, ljute, razočarane, svađaćete se, plakaćete… to nije zaobišlo ni jedu od nas, verujte mi!

Tek tada ćete zaista upoznari jedna drugu i videćete od čega ste sazdane.

Da li ste prijateljice ili zlobnice jedna drugoj.

Kao i u svakoj telenoveli, biće tu neverovatnih zapleta i nesporazuma, svađa i pomirenja, upoznavanja novih saveznika i protivnika, ponegde izdaje i ozbiljnih razočaranja, ponekada i neočekivanih ljubavi…

A svi glumci iz telenovela, pre nego što se upuste u ceo projekat i prikažu nam emocije koje pršte iz svake suze i poljupca, pregovaraju sa producentima o uslovima saradnje.

Zašto bi kod vas bilo drugačije?

Vi ste glavne uloge svojih života i svojih privatnih biznisa.

Pre započinjanja zajedničke saradnje, zahvaljujući tome što se jako dobro poznajete, možete napraviti kvalitetnu organizaciju u skladu sa ličnim afinitetima i same regulisati zaduženja u okviru zajedničkog biznisa.

Ovome služe individualne konsultacije na kojima možemo predvideti scenarije vaše biznis telenovele i urediti ih pre najavne špice – Televisa presenta…

Pišite mi na mejl jarebica@akj.co.rs ili u DM.